GOLDEN VELVET S.R.L, Adresa: Str. General Dimitrie Salmen 30, Corp B Apartament 1, Sector 2 , București 021371.


Email: office@fuyor.ro ,website:www.fuyor.eu ,telefon+40724190336

CERTIFICAT DE GARANTIE - ARTICOLE TEXTILE

Denumirea produsului si data achizitionarii sunt mentionate pe bonul fiscal/factura care insoteste prezentul certificat de garantie. Garantia legala de conformitate respecta prevederile Legii 449/2003 actualizata (r) si OG 21/1992, (r2) si este valabila pentru clientii persoane fizice. Asigurarea garantiei se face de catre  societatea noastra in calitate de vanzator.

Durata medie de utilizare si termenul de garantie a acestor produse este de 30 zile de la data achizitionarii.  

Termenul de remediere a deficientelor este de 14 zile calendaristice din momentul intrarii in posesia noastra a produsului reclamat. Garantia se ofera dupa constatarea deficientelor. Aceste operatiuni sunt gratuite. Pentru aceasta este necesara predarea produsului in magazin impreuna cu bonul fiscal/factura ce dovedeste achizitia. Denumirea produsului, pretul, data cumpararii, adresa se gasesc pe documentele fiscale si acestea reprezinta date esentiale de care societatea noastra are nevoie pentru solutionarea oricaror reclamatii ulterioare.

Modalitatile de asigurare a garantiei sunt: reparare, inlocuire sau restituire contravaloare produs (in aceasta ordine). Aducerea la conformitate a produsului in termenul de garantie se realizeaza in primul rand prin reparare, apoi prin inlocuire si ulterior prin returnarea contravalorii produsului, daca aceasta din urma nu este disproportionata si daca celelelte masuri reparatorii nu au putut fi realizate,

Pentru a beneficia de garantie, este obligatorie prezentarea certificatului de garantie, insotit de factura de achizitie (copie)/bonul fiscal al produsului. Garantia se acorda numai pentru defectele aparute in conditiile exploatarii normale conform destinatiei produsului.

Garantia se pierde daca produsele nu au fost folosite conform instructiunilor de intretinere specificate pe eticheta produsului (pictograme si simboluri), daca a fost taiata eticheta interioara a produsului, daca a avut loc deteriorarea mecanica, termica sau plastica, modificarea datelor de pe certificatul de garantie, neprezentarea bonului fiscal si a certificatului de garantie. Vă recomandam să consultaţi pictogramele de pe eticheta interioara a produsului si sa respectati recomandarile!

Instrucţiuni de utilizare şi întreţinere pentru îmbrăcăminte:

Compoziţia, instrucţiunile de îngrijire şi pictogramele ce conţin instrucţiuni de spalare, inalbire, uscare, stoarcere,  curatare chimica pentru produsul dumneavoastră se găsesc pe eticheta din interior. Acestea sunt instrucţiuni specifice pentru produsul dumneavoastră şi este obligatoriu să le consultaţi. Îmbrăcămintea trebuie spălată sau curăţată conform instrucţiunilor de pe eticheta din interior. Societatea noastra nu-şi asumă răspunderea pentru daune provocate de terţi precum societăţi care oferă servicii de curăţare profesională.

Vanzator,
GOLDEN VELVET S.R.L