• online pe site-ul nostru, mesaj pe Facebook, Instagram sau telefonic.
  • showroom-ul Fuyor de pe Calea Dudesti nr.140, București.

Modalitatea de plată acceptată este plata ramburs la curier, online cu cardul sau transfer bancar.  Plata online este securizată, iar la finalul comenzii veți fi redirecționat către prestatorul de plata.

Odată ce comanda a fost înregistrată, veți primi un email si SMS de confirmare si veti fi contact de unul din operatorii nostri pentru confirmarea comenzii.

Comanda ta este gata in 3-5 zile lucratoare in functie de numarul comenzilor pe care le avem in lucru.

Din momentul confirmării comenzii plasate pe site, comanda va ajunge în posesia ta în termen de 3-5 zile lucrătoare.Compania noastră apelează la serviciile de curierat furnizate de diverse companii pentru livrarea comenzilor. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru întarzierile la livrare datorate  curierului.

Desigur. Realizam o gama variata de produse personalizate. Putem picta in functie de ideile tale, tricouri, geci, tenesi etc. Tu ne dai doar o idee si de restul ne ocupam noi.

Tricourile Fuyor sunt pictate manual. Folosim culori speciale pentru textile si de asemnea folosim un mecanism de termofixare a culorii in tesatura.

Pentru a fi pastrate cat mai mult timp recomandam ca tricourile pictate manual sa fie spalate de mana sau la masina de spalat la un program scurt.

Înlocuim articolele doar dacă sunt defecte, deteriorate sau daca marimea nu corespunde. Dacă trebuie să faceți schimb pentru același articol, trimiteți-ne un e-mail la  office@fuyor.ro  si veti fi contactat de catre unul din operatorii nostri.

Te rugam sa acorzi o atentie sporita marimii si modelului articolului pe care vrei sa il personalizezi deoarece nu inlocuim produse personalizate.  

Se completează o cerere de retur pe email office@fuyor.ro  la care veți primi răspuns în maxim 2 zile lucrătoare. Pentru a fi eligibil pentru un retur, produsul dvs. trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare pe care l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original. Costurile de expediere nu sunt rambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul returnării de transport va fi dedus din rambursare.

Vă vom trimite un email sau veti fi contactat de unul din operatorii nostri  pentru a vă confirma faptul că am intrat în posesia produselor returnate.

Programul showroom-ului este între orele 10-18 de luni până vineri, însă avem rugămintea să ne contactați telefonic la numarul 0724190336  în prealabil pentru a stabili o programare.