You are currently viewing Colecție tricouri copii – ce trebuie să iei în calcul?
colecție tricouri copii

Colecție tricouri copii – ce trebuie să iei în calcul?

Colecție tricouri copii: care sunt cele mai bune recomandări? Află mai multe informații care te-ar putea interesa!

Alegerea țesăturilor adecvate, ușurința la purtare și asortarea obiectelor vestimentare, durabilitatea lor în timp, stilul personal și multe alte aspecte sunt considerații majore atunci când alegeți îmbrăcămintea pentru copii. Alți factori pe care ar trebui să se concentreze un designer care proiectează haine pentru copii sunt forma în schimbare a copilului aflat mereu în creștere și proporțiile diferite ale diferitelor părți ale corpului. 

Având în vedere toți acești factori, este simplu de înțeles de ce tricoul este una din cele mai îndrăgite piese vestimentare în garderoba unui copil. Dar ce ar trebui să iei în calcul atunci când cumperi tricouri pentru copii? Există factori foarte importanți de luat în considerare la o achiziție atât de simplă? Acest articol a fost scris astfel încât să aducă lumină asupra unora dintre acele sfaturi importante pentru a vă ajuta să cumpărați tricourile potrivite pentru cei mici. Hai să le parcurgem împreună! 

Colecție tricouri copii: Mare atenție la mărimi

Verificați cu atenție tabelul de mărimi, în mod special atunci când faceți o achiziție online. În primul rând, trebuie să știi că pe piață există diferite dimensiuni de tricouri și clasicul S-M-L nu este general valabil. Din acest motiv, trebuie să vă cunoașteți și să înțelegeți bine copilul înainte de a alege o anumită mărime care să i se potrivească.

De exemplu, la colecție tricouri copii mărimile americane se bazează pe greutatea copilului, în timp ce mărimile europene sunt bazate pe înălțimea copilului. De asemenea, este important să luați în considerare forma corpului copilului. Ca și în cazul adulților, forma corpului poate diferi și nu de multe ori copiii au nevoie de o mărime mai mică sau mai mare decât cea recomandată pe etichetă. Acesta este un factor important de luat în considerare, deoarece pe măsură ce copiii cresc, corpul lor se schimbă, la fel și hainele lor. O practică recomandată este cumpărarea tricoului cu o mărime mai mare. 

Alegeți o schemă generală de culori.

Există două variante foarte recomandate, gama de culori neutră a hainelor împreună cu tricouri în culori asortate sau de contrast și gamă de culori neutre a tricourilor pentru copii. Aceste variante vă vor salva timp oferindu-vă posibilități multiple și rapide de asortare a tricourilor cu restul obiectelor vestimentare din dulapul celui mic. 

Un alt factor care ar trebui luat în considerare este moda de moment și tendințele actuale. Copiii iubesc, de asemenea, hainele care sunt cumpărate în funcție de modă și de aceea nu trebuie să cumpărați tricouri simple decât dacă aceasta este o cerință. Tricourile imprimate sau pictate reflectă personalitatea unică a fiecărui copil și vor fi mereu în trend, pe când un tricou simplu nu va deveni niciodată preferatul celui mic. 

Caută materiale calitative și non-alergice 

Un alt sfat important este să găsești un producător de încredere de la care să poți cumpăra tricourile. Acest lucru se traduce prin tricouri de înaltă calitate pe care copilul le poate purta atât timp cât este nevoie, știi deja dimensiunile și nu vei avea surprize neplăcute. Verificarea calității țesăturii din care este confecționat tricoul este importantă pentru că astfel ne asigurăm că achiziția este una nu doar durabilă, dar și confortabilă. Nu cumpăra 10 tricouri din prima, cumpără unul, testează-l și după ce ești convins lansează comanda finală. 

Desigur, vei vrea să arate minunat, dar și să fie plăcute la purtare, deoarece nimic nu pare mai puțin sincer sau prețios decât copilul tău afectat din cauza unui disconfort fizic. Un tricou poate arăta super ca design, dar din cauza fibrei sintetice poate chiar irita pielea micuțului în contact cu transpirația.  Alege fibre naturale din bumbac 100% sau bumbac organic. 

Alegeți produse rezistente

Alegeți modele ce vor rezista până la ani de spălare și purtare. Acest sfat este ultra util mai ales când sub acoperișul casei există mai mulți copii. O metodă inspirată pentru a genera economii financiare este alegerea de tricouri destinate pentru cursă lungă. Dacă există frați sau surori mai mici care să continue să le poarte, aveți grijă să achiziționați modele unisex și nu veți regreta.  Un tricou poate continua să arate bine peste zeci de alergări prin mașina de spălat și întâlniri necesare cu stiloul de înălbitor. Multe țesături de tricouri nu arată niciodată atât de bine după câteva spălări (uneori chiar și după prima spălare, ceea ce este atât de dezamăgitor), așa că aproape întotdeauna bumbacul este cea mai bună alegere în mod special pentru că nu se întinde la purtări multiple.

Dintre toate tipurile de decorațiuni existente pentru tricouri, cele care sunt considerate ca a fi „de trafic greu” sunt broderia și printul. În cazul tricourilor pictate, deși extrem de îndrăgite celor mici, necesită puțin mai multă atenție pentru întreținerea și păstrarea lor pe termen lung. Tricoul pictat poate fi acea piesă de rezistență a garderobei și cu siguranță un cadou inedit colecționabil, dar aveți grijă să respectați recomandările de întreținere de pe etichetă. Defapt acest lucru este valabil pentru toate tipurile de haine în general. Pentru a prelungi viața tricourilor tale citește și „Tricouri – 5 metode de întreținere”.

Alegeți forme și modele clasice cu detalii distractive pentru colecție tricouri copil 

Încercă să nu alegi articole prea la modă, astfel încât să nu se întâlnească la tot pasul. Caută mai ales articole cu un plus distractiv sau, acolo unde este posibil, chiar unicat, asta îi va face să se simtă speciali. Un tricou de bază negru sau alb nu este ceva ieșit din comun, dar broderia colorată sau imprimeul distractiv ales, pot face un tricou simplu să arate atât de draguț. 

Fiți conștienți de ceea ce le place lor să poarte, fiecare generație este diferită. Dacă iubesc un anume tricou, vor avea tendința să îl poarte mai des. Stilul personal este și el important. Deși tricoul este ușor de asortat la fuste, pantaloni, salopete și multe altele, alegerea unui model prea complicat și fără a lua în considerare cu ce îl vom asorta nu este recomandată. 

În speranța că sfaturile de mai sus vă vor ajuta să faceți alegeri inspirate vă invităm să explorați printre minunatele modele din colecție tricouri copil. Lucrate manual, cu atenție la detalii și din bumbac de cea mai bună calitate, ele sunt gândite special pentru a scoate din anonimat orice ținută.