You are currently viewing Veste brodate – 5 stiluri vestimentare 
vesta brodată

Veste brodate – 5 stiluri vestimentare 

Veste brodate – 5 stiluri vestimentare 

Veste brodate: în ce stiluri vestimentare sunt potrivite? Află mai multe informații!

Unul dintre cele mai apreciate, de efect și durabile procedee de a decora un material textil este broderia. Realizată manual sau de mașini speciale, broderia a fascinat generații la răndul și a insiprat un număr mare de creatori de modă. Tehnologia de astăzi permite realizarea de broderii la un standard înalt de calitate iar asta se traduce printr-o broderie de o valoare decorativă nelimitată de imaginație. 

La Fuyor redefinim embleme autentice romanești în obiecte vestimentare moderne iar unul dintre cele mai fresh produse pe care le prezentăm este vesta brodată. Am ales o croială și o structură modernă, le-am executat pe un material călduros și moale și le-am transformat în „povești de purtat” creionând  modele tradiționale în creație personală pe care mai apoi le-am brodat cu grijă. Le iubim, le purtăm și noi și au devenit favorite în topurile personale. Acestea fiind spuse hai să povestim despre 5 stiluri vestimentare pe care le poți adopta atunci când ai o vestă brodată. 

Costumație versatilă 

Prima colectie din 2013 s-a numit: “cusut cu ață roșie” și de atunci am continuat să tot coasem în culoarea pasiunii. Colecția de veste nu face abatere nici ea de la regulă și primul model gândit a fost Ecaterina. Combinația clasică de negru, alb și roșu permite asortarea produsului cu o gamă variată de produse. Recomandăm să o asortăți unei ținute negre simple pentru a scoate în evidență broderia și pentru a obține astfel o ținută multifuncțională. Doar schimbănd pantoful dintr-unul negru casual într-un pantof cu toc, costumația se transformă dintr-o ținută modernă de zi într-una elegantă de seară. 

Dacă ai posibilitatea de a ține în mașină sau în geanta de lucru o pereche de pantofi ideea îți va salva mult timp. Nu mai trebuie să treci pe acasă să te schimbi de la birou în drum spre întâlnirea cu fetele și asta fără a face compromisuri. Te vei simții elegantă și specială și suntem siguri că vei primii multe complimente. Dacă spațiul este o problemă poți obține același efect cu un pantof cu platformă și prin schimbarea accesorilor, a coafurii sau a machiajului. Dă frău liber imaginației și joacă-te cu accesorii la culoarea broderiei. Toate modele au fost special create pentru a fi ușor de purtat într-o varietate mare și dacă ai găsit o combinație foarte dragă așteptăm poze. 

Explozie de culoare

Ne place să purtăm culori, ne afectează starea de spirit și ne pun în valoare personalitatea colorată. Deoarece gama cromatică în care am ales să lucrăm vestele brodate este una simplă și ușor de accesorizat ele se pot asorta unei mari diversități de nuanțe, atât vi cât și diafane. Poți alege un look chic cu vesta Ecaterina combinând-o cu o pereche de blugi prespălați și pantof cu bluză la culoarea broderiei. Alege o geantă cross-body într-o culoare contrastantă și accesorii îndrăznețe. Cu siguranță această costumație nu va rămâne neobservată și neapreciată. 

Sportivă, confortabilă și lejeră 

Vesta brodată ZOE este extrem de compatibilă cu hanorace uni și costumații sport în general. Datorită faptului că broderia se află pe spate de această dată poți alege chiar și un hanorac cu mesaj sau o gamă cromatică curajoasă fără a încărca ținuta. Te poți juca între costumații sport și smart casual și poți combina chiar și o geacă subțire de iarnă dar recomandăm totuși renunțarea la cordonul vestei în acest caz. Croiala modernă a materialului vestei și picajul excepțional vor aduce un plus de valoare ținutei și nu este necesară sublinierea taliei. 

Vei descoperii că toate modelele prezente în colecție se combină frumos și alături de o  ie tradițional românească cu modele simple, preferabil într-o gamă de culori simplă sau ca accesoriu cald pentru verile răcoroase de la munte.

Elegant chic 

Vesta brodată Elisabeta este diisponibilă în două culori, negru clasic și gri modern. Alege o rochie simplă la culoare cu un pantof înalt sau o salopetă simplă într-un croi lejer și dintr-un material elegant. Folosește vesta ca strat superior fără a o închide din cordon. Această combinație va oferii un aer de eleganță și confort. Joacă-te cu accesorii metalice îndrăznețe, brățări voluminoase, șiraguri decorative lungi, cercei sau chiar o curea metalică dar nu exagera. De multe ori, mai puțin este mai bine.  

Fustele conice în combinații cu bluze volominoase la culoare se potrivesc și ele de minune cu aceste veste brodate iar îmbinarea contrastantă a texturilor este chiar recomandată pentru un plus de originalitate. Nu exagerați cu imprimeurile și/sau accesorile în culori prea vi. 

Unică și cu personalitate

Atunci când am gândit aceste veste brodate, am luat în considerare produsul nostru favorit, tricoul pictat. Nici o altă combinăție nu este atât de dragă nouă precum aceasta. Dacă duci o viață activă, probabil ai deja o pereche de blugi și o pereche de pantofi confortabili din care nu mai vrei să ieși. A devenit uniformă pentru zilele tale aglomerate. Dar de ce să nu adaugi acestei ținute și un plus de personalitate. Alege să combini tricouri pictate cu desenul central alături de vestele brodate Fuyor și vei adăuga cu siguranță un nou favorit în listă. 

Vestele brodate Fuyor sunt gândite special pentru a fi combinate cu produse pictate, nu vă limitați doar la tricou. Un hanorac pictat sau chiar o pereche de pantofi decorați manuali vor rezulta în ținute de invidiat. Combinațiile noastre preferate pe care le recomandăm cu drag sunt: Portret de dac alături de vesta Elisabeta sau Ecaterina și Masca Contemporană Fuyor 1 cu vesta bridată Zoe.

Te invităm să explorezi site-ul Fuyor și să îți alegi și tu favoritele tale!