You are currently viewing Personalizare produse pictate – idee de cadou pentru cineva drag!

Personalizare produse pictate – idee de cadou pentru cineva drag!

Personalizare produse pictate: de ce să apelezi la această idee? Află mai multe informații care te-ar putea interesa!

Cadourile personalizate pentru membrii familiei și cei mai buni prieteni sunt modalități distractive și sincere de a sărbători legăturile speciale pe care le împărtășiți. Vă puteți include numele și mesajele dulci în cadourile realizate și, datorită caracterului lor unic, produsele personalizate prin pictură vor atinge întotdeauna punctul potrivit.

Tehnica de personalizare prin pictură este adecvată unei game foarte largi de obiecte. Deși pictura textilă este una dintre cele mai cunoscute, oferta nu se limitează doar la atât, putând fi personalizate prin pictură atât obiecte ceramice, de pielarie cât și obiecte decorative din lemn, plastic sau chiar metal. Acestea fiind spuse și pentru că este sezonul cadourilor, iată câteva idei valabile pentru orice sezon și oferite de echipa Fuyor pentru un strop de inspirație în alegerile făcute.

Sărbătorește pasiunea oferind în dar un tricou sau hanorac din colecția „Super Power”

Colecția Super Power este special gândită pentru a oferi în dar un mesaj de susținere. În esența fiecăruia nutrește o pasiune sau un hobby și echipa Fuyor a gândit câteva modele exemplu. Imaginația ta nu trebuie să se oprească aici. Alege ce este reprezentativ pentru persoana dragă și contactează echipa de pictură pentru a realiza modelul tău unic și personal.

Dacă ai o prietenă pasionată de machiaje, poți alege un hanorac călduros de tipul „SUNT BEAUTY MASTER”, alături de o paletă nouă de culori, iar pentru un prieten pasionat de fotografie poți alege „SUNT FOTOGRAF”, alături de un album foto cu amintiri prețioase. Aceste mici opere de artă purtabilă sunt de efect atât drept cadou de sine stătător, cât și în combinăție cu alte produse. Un alt bun exemplu sunt și produsele din colecția „Monocrom”. Simple, distractive, ușor de combinat și pe care le puteți asorta unei cărți bune. Adaugă o pereche de șosete călduroase, o cană cu același mesaj, căteva plicuri de ciocolată caldă și/sau popcorn și ai un „pachet de Netflix” ingenios de pus sub brad.

Pachete delicioase pentru colegii de birou și persoanele dragi

Fii creativ în alegerile tale și oferă în dar unul din pachetele noastre amuzante sau contactează echipa Fuyor pentru a îți realiza propria idee. Poți alege unul din pachetele noastre de „rasfăț cu lavandă sau tradanfir” ce cuprind: tricou printat cu mesaje motivaționale în gamă de culori asortată aromei, alături de apă de corp, cană, ceai, săpun și lumânare handmade. Toate împachetate cu grijă și atenție alături de un card personalizat și aromele pot fi de căpșuni, zmeură, nucă de cocos sau pepene roșu. Orice este delicios și apetisant se poate transpune în aroma reprezentativă a unui astfel de pachet.

O altă idee distractivă este pachetul de „somn odihnitor” ce cuprinde: tricou mesaj cu mesaj amuzant/pijama personalizată, ochelari de somn, dopuri pentru izolare fonică,  pernă parfumată, pastile ceară aromată și difuser ceramic, iar o idee delicioasă de menționat este pachetul „răsfăț dulce”: tricou pictat în culori delicioase de caramel și ciocolată alături de bomboane și cremă de ciocolată.

Pentru cadouri de sezon poți alătura un tricou din colecția „Poveste de Crăciun” alături de un glob lucrat manual și o notă personală. Adăugăm colecții noi în fiecare an și mereu încercăm să acoperim o gamă variată de solicitări personale. Click aici pentru cele mai inedite idei marca Fuyor sau contactează-ne pentru a realiza un pachet unic pentru brand-ul tău!

Gift card by Fuyor

Surprinde pe cineva drag cu acel cadou pe care și-l dorește cu adevărat. Cu Gift Card-ul FUYOR oferi în dar tradiție, autenticitate, calitate și libertatea de alegere. Să daruiesti bucurie nu a fost niciodata mai simplu! Tot ce trebuie să faci este să selectezi valoarea, să adaugi mesajul personalizat și să il trimiți persoanei pe care vrei sa o surprinzi. Este o idee bună de cadou pentru prietenii aflați la distanță sau dacă ești plecat din țară în perioada sărbătorilor.

Oferă experiențe inedite

Echipa de artiști Fuyor se deplasează pentru a oferi în dar experiențe unice angajaților sau persoanelor dragi ție. Se pot realiza ateliere de pictură sau împletituri pe tricouri direct în incinta locației dvs. sau în cadrul unui eveniment important. Astfel, nu doar primesc în dar un obiect unicat pe care îl vor prețui, dar se pot implica în procesul de creație sau pot asista cum mâinile dibace ale artiștilor le pregătesc chiar în fața lor. Putem acomoda un număr foarte mare de cadouri produse într-o singură zi și experiența acumulată în cadrul multiplelor evenimente, festivaluri și festivități, lansări și petreceri corporate ne ajută să alegem cea mai bună variantă pentru un eveniment reușit. Lasă-te pe mâna artiștilor noștri și cu siguranță evenimentul tău va fi unul memorabil.

Pentru personalizare produse pictate cu destinația cadouri sau chiar doar pentru un rasfăț personal, intră aici și descoperă cei 4 pași pe care îi presupune realizarea acestora. Poți alege dintre o gamă variată de produse oferite de Fuyor sau poți contacta echipa de pictură pentru o ideea originală. Alege produsul care te reprezintă, iar noi îl vom personaliza pentru ca tu să ai o vestimentație aparte. Alege produsul pe care tu vrei să îl oferi în dar, iar noi vom avea grijă să îl transformăm într-unul cu adevărat special.

Așteptăm provocările tale!