You are currently viewing Ținute bărbați – 5 idei pentru stilul casual

Ținute bărbați – 5 idei pentru stilul casual

Ținute bărbați: care sunt recomandările pentru o ținută casual? Află mai multe informații care te-ar putea interesa!

Stilul casual are atât de multe forme în care se prezintă încât putem afirma cu tărie că este stilul vestimentar al momentului. Acest cod vestimentar se referă în general la îmbrăcăminte non-formală și confortabilă, dar curată și profesională.

Stilul casual este ceea ce ai putea purta în weekend, atunci când călătorești sau ori de câte ori vrei să fi lejer și confortabil. Gândiți-vă la blugi sau pantaloni simpli, tricouri confortabile și adidași sau cizme plate. Atât ținuta de stradă, cât și stilul sport ar putea fi considerate tipuri de stiluri casual, dar el poate, de asemenea, să fie și smart-elegant prin combinarea cu un sacou într-o croială simplă.

Dacă poți stabili o bază solidă pentru ținuta casual, construirea garderobei tale devine mai ușoară. Începând cu elementele de bază, puteți adăuga un plus de personalitate și stil în variante multiple.

Acest articol este un mic ghid casual pentru ținute bărbați, așadar, nu include costume și îmbrăcăminte de afaceri, ci combinații unice, așa cum v-am obișnuit deja la Fuyor. Odată ce v-ați hotărât cu privire la stilurile (sau modelele) de tricouri și pantaloni preferate, este doar o chestiune de a pune ținutele cap la cap. În acest scop, echipa Fuyor a alcătuit 5 idei pentru stilul casual care sperăm să vă inspire. Hai să le parcurgem împreună!

Unitate cromatică

Unitatea cromatică presupune o gamă apropiată de culori în tonuri din aceeași familie și este o opțiune grozavă de stil subutilizată. Tonuri calde cu tonuri calde, reci la reci și neutru cu neutru. Acest combo alungește forma corpului, făcându-te să pari mai înalt și mai suplu. Deoarece este un look casual curat, este o modalitate excelentă de a evidenția accesoriile preferate, cum ar fi pantofii, o geantă sau o curea grozavă.

Rămâi cu tot ce înseamnă neutru din punct de vedere cromatic în timp ce îți construiești fundația garderobei. Nuanțe de albastru închis, gri, negru și cele calde sunt printre cele mai recomandate. Veți avea mai multe opțiuni de ținute, iar versatilitatea vă va face mai încrezător atunci când va veni momentul să adăugați culoare și model. Ai grijă să alegi paleta de culori în funcție de tonalitatea tenului și culoarea părului, dar ia în considerare și nuanțele de sezon. Alege un accesoriu în culoare contrastantă și cu siguranță ținuta ta nu va rămâne neobservată.

Recomandarea noastră – Tricouri brodate din colecția „Țara dacilor”. Sunt simple, neutre și plăcute la atingere. Se potrivesc de minune cu blugi sau pantaloni lejeri de vară și sunt cu adevărat geniale alături de un sacou în linie simplă.

Ton pe ton

Aceste ținute bărbați ton pe ton sunt o versiune grozavă a ținutelor de culoare uni. În comparație cu ținuta precedentă, această presupune doar o ușoară diferență de culoare. Tot pe ton poate face o diferență uriașă în sentimentul ținutei. Pantalonii bleumarin cu o cămașă albastru deschis sunt un exemplu clasic de o astfel de ținută. Opțiunile sunt nesfârșite. Nuanțele de gri deschis conferă un aspect foarte modern atunci când sunt combinate cu nuanțe calde de maron cum este cazul elementelor confecționate din piele și sunt foarte recomandate pentru sezonul rece.

Asigurați-vă că nuanța se potrivește, de exemplu, toate culorile pot avea o tentă caldă sau rece. Dacă purtați albastru asigurați-vă că ambele albastre sunt calde sau ambele albastre sunt reci (un albastru rece va avea o tentă verde sau galbenă, iar un albastru cald va avea o tentă roșie, portocalie, roz sau violet). Denimul poate fi folosit ca un neutru pentru majoritatea ocaziilor, bărbații moderni au acceptat denimul în rutina lor zilnică și este un stil extrem de popular.

Recomandarea noastră – Colecția „Coffee lovers” – Joacă-te cu nuanțele de albastru sau gri neutru din această colecție, iar imprimeul distractiv va pune ținuta în valoare. Curajosul roșu merge combinat cu tonuri calde de maron sau chiar vișiniu alături de un pantof lejer, dar nu combina totuși mai mult de 3 nuanțe.

Bază neutră și o pată de culoare

Cel mai simplu mod de a adăuga culoare stilului tău casual este alegerea unui singur element viu colorat și combinarea cu o bază neutră.

Pentru bază, poartă culori închise dacă dorești un stil casual serios și alege culori pastelate sau tonuri deschise pentru sezonul cald. Atunci când alegi o singură piesă de rezistență, alege culori vii și contrastante cu restul ținutei. Toată atenția va fi astfel pe piesa centrală. Este o combinație jucăușă, curajoasă și de efect. Alege un accesoriu pe ton cu o culoare predominantă (ceas, ochelari sau curea) și toată ținuta va căpăta unitate.

Recomandarea noastră – Colecția de tricouri pictate „Măști tradiționale”. Pictura în culori vi și modelul central, vor aduce un aspect unic ținutei. Se potrivesc chiar și cu un hanorac basic peste sau alături de un sacou în linie simplă.

Pentru un look luminos, alege alb

Similar cu combo-urile neutre, albul este atât de versatil și clasic încât își merită propria categorie. Acesta ar trebui să fie un aspect de bază în garderoba ocazională a fiecărui bărbat, mai ales dacă ne gândim la serile călduroase de vară.

Dacă alb este prea mult pentru tine, poartă culori deschise pentru un stil fresh și atractiv. Puterea acestor culori nu poate fi niciodată înțeleasă cu adevărat. Exprimă confort, curățenie și le asociem mereu vacanțelor exotice. Asortează un tricou alb simplu cu pantaloni chino sau blugi de culoare deschisă. Nu vei da greș și este una dintre cele mai bune ținute casual cu atitudine pozitivă pe care le poate crea bărbatul modern.

Recomandarea noastră – Gama „Basic” – aceleași produse calitative marca Fuyor, dar într-o linie simplă și ușor de asortat.

Clasicul negru cu un strop de personalitate

Negrul merge cu orice, indiscutabil. O ținută neagră este o necesitate pentru fiecare bărbat, precum foarte îndrăgita rochie neagră la femei. Indiferent de stil, nuanță a pielii și tip de corp, chiar nu se poate da greș cu negru. Și totuși, prea mult negru poate dăuna sau poate crea un aer mult prea sobru. Adaugă un pantof deschis la culoare și clasicul se transformă în modern. Combină o ținută „all black” cu un tricou/hanorac pictat și costumația ta va avea un plus de caracter.

Recomandarea noastră – Hanoracele din colecția „Monocrom” – au mesaje distractive, sunt perfecte pentru sezonul rece și cu siguranță vor scoate din anonimat ținuta.

Acestea fiind spuse, vom adăuga listei câteva sfaturi de stil în ținutele tale casual. Atunci când ști ce să nu faci inspirația vine rapid și astfel vei economisi timp și energie.

Stai departe de carouri sau imprimeuri foarte complicate. „Plaid” este doar o tendință și se află într-un ciclu descendent, supra utilizat și pe cale de dispariție.

Ai grijă la combinarea texturilor diferite. A combina texturi diametral opuse este o adevărată artă și de multe ori poate produce un efect „wow”. Combinațiile îndrăznețe de materiale sunt din ce în ce mai populare, dar pot fi înșelătoare. Cu toate acestea este recomandat a fi folosită cu prudență această tehnică pentru că poate încărca vizual într-un mod nu tocmai plăcut.

Pentru ținute bărbați cu mult stil, evită hainele largi și asigură-te că asortezi formei corpului tău croiala ideala. Nu orice este general valabil în topul recomandărilor și trebuie să iei în considerare structura ta corporală. Joacă-te cu forme și croieli moderne dar asigură-te că ele te vor pune în valoare.

În speranța că alegerile noastre v-au inspirat vă invităm să explorați site-ul Fuyor pentru a vă delecta și cu alte idei originale special croite pentru personalitatea ta unică. Devino membru al comunității noastre și stai aproape pentru cele mai fresh idei.