Hanorace pictate: 10 motive pentru care să iei în considerare această achiziție

\

Hanorace pictate: de ce să le achiziționezi și ce beneficii aduc? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

Alături de clasicul tricou, hanoracul reprezintă o piesă vestimentară distractivă, adresată tuturor categoriilor de vârsta și extrem de ușor de asortat oricărui stil sau personalitate. De foarte multe ori, simplul hanorac poate deveni mult mai mult decât un accesoriu banal, mai ales dacă vorbim despre hanorace pictate. Afirmăm asta deoarece pictura textilă este un proces decorativ ce se realizează manual, ci nu cu ajutorul șabloanelor prestabilite. Acest proces se traduce printr-o libertate mai mare de exprimare artistică atât ca design, cât și ca poziționare a imprimeului dorit. Echipa Fuyor a alcătuit o listă a motivelor pentru care hanoracul pictat este un produs atât de drag nouă și pe care îl recomandăm cu încredere.

Haideți să trecem în revistă 10 motive pentru care să iei în considerare această achiziție:

1. Reprezintă un produs unicat și diferit

Ceea ce oferă hanoracelor pictate avantajul față de alte modele este faptul că puteți crea un hanorac personalizat, unic și diferit. Acest lucru vă permite să împărtășiți un mesaj special, să vă afișați personalitatea sau să vă îmbrăcați ca parte dintr-o echipă. Pictura textilă oferă caracter fiecărei piese realizate, transformând-o într-un veritabil tablou purtabil.

Chiar dacă alegem să folosim același design pentru 2 piese, fiind un proces manual, rezultatul final va fi diferit. Astfel, ști că piesa ta vestimentară este distinctă, unică și colorată, precum personalitatea ta.

2. Sunt multifuncționale, moderne și ușor de asortat oricărui stil

Ceea ce a adus faimă hanoracelor la nivel internațional este faptul că sunt versatile în combinațiile disponibile și asta le face multifuncționale. Puteți purta unul cu pantaloni scurți, blugi, pantaloni, fuste sau rochii. Poți alege un stil sport, casual sau chiar elegant. Garderoba ta are nevoie de hanorace, iar dacă nu vrei unul banal, alege varianta de hanorac pictat. Acesta va fi una din piesele de rezistență și cu siguranță va atrage multe complimente.

3. Sunt un prieten bun pentru călătoriile tale

Hanoracele oferă căldură, confort, stil și versatilitate. Sunt perfecte pentru aproape orice ocazie și pot fi purtate în orice sezon. De asemenea, sunt grozave de avut cu tine în timp ce călătorești. În felul acesta ești pregătit în cazul în care există o schimbare a vremii și sunt ușor de împachetat într-un bagaj de mână. Alege hanorace pictate manual și astfel vei avea cu tine în aventurile tale o bucățică de artă ce te reprezintă. Cu siguranță pozele tale vor avea un plus de personalitate și de fiecare dată când îl vei repurta îți va aduce aminte de cele mai frumoase locuri pe care le-ai vizitat.

4. Nu îngrădesc creativitatea artistică

Atunci când alegem printul, broderia, serigrafia sau alte procedee decorative textile, de cele mai multe ori suntem îngrădiți din punct de vedere artistic datorită tehnicilor disponibile. Imposibilitatea sau dificultatea de a printa o bordură 365 de grade (exemplu aici), de a trece decorațiunea peste umăr sau chiar de a traversa cu desenul un buzunar, dispar sub acțiunea pensulei.

Pictura textilă reprezintă un proces manual de aplicare a culorilor și asta reprezintă un mare avantaj în procesul creativ artistic. Pe lângă libertatea amplasării designului dorit, personalizarea desenului este una la fel de facilă. De exemplu, să spunem că privirile tale au fost atrase de hanoracul „SUNT FOTOGRAF”, îți place, dar ți-l dorești într-o altă gamă de culori și poate chiar cu modelul de aparat foto pe care îl folosești. Nimic mai simplu! Ne specifici la comandă, în scris sau telefonic, și visul tău devine realitate.

Nu folosim șabloane sau culori prestabilite și deci avem libertatea realizării unui produs diferit la cerere. Poți alege modele de pictură inclusiv din gama de tricouri pictate sau poți veni cu idei sau imagini proprii și originale. Ne plac provocările, iar în cazul produselor pictate manual, imaginația nu are limită!

5. Aduc plus valoare stilului tău

Dacă ați căutat o modalitate de a vă completa garderoba dincolo de tricouri și cămăși, hanoracele pictate vor umple acel spațiu creativ din inimile și șifonierele voastre. Sunt mai mult decât o cămașă, dar nu chiar o jachetă. Hanoracele pictate sunt o alegere mereu inspirată pentru că sunt atât de unice și inovatoare.

6. Reprezintă un cadou ingenios

Fiecare prietenie este diferită și are povestea ei. Deci ce idee mai bună de cadou decât un hanorac pictat? Poți alege unul din modele prestabilite gândite de echipa noastră sau poți concepe un model unic care să comemoreze relația voastră. Prietenie, dragoste, afecțiune și atenție toate se găsesc în îmbrățișarea caldă a unui hanorac. Faceți cumpărături pentru acea persoană de pe lista de cadouri care pare să aibă totul? Nu puteți greși niciodată cu un hanorac pictat.

Mai mult, hanoracele pictate Fuyor vin însoțite de o brățară tricolor, împachetate deja în cutii craft cu capac, speciale pentru cadouri și au posibilitatea adăugării unei note personale. Aceasta reprezintă o mică felicitare scrisă de mână cu mesajul transmis de client și se atașează doar la solicitarea acestuia. Astfel, ai posibilitatea livrării unui cadou genial chiar și în alte orașe sau țări, fără compromisul ambalajului și cu un efect „wow” garantat.

7. Durabile și ușor de întreținut

Contrar așteptărilor, hanoracele pictate sunt de multe ori chiar mai durabile decât cele imprimate dacă sunt realizate corespunzător. Explicația este una simplă. Imprimeul se termo-fixează în straturile superficiale ale materialului în timp ce pictura manuală pătrunde mai adânc în țesătură. Desigur că timpul își va pune amprenta asupra lor cu atât mai mult cu cât o piesă vestimentară de genul va fi și purtată foarte des. Cu un minim de efort pentru întreținerea lor, ele vă for fi alături mult timp.

Recomandăm spălarea la program scurt/manual/delicate, maxim 30 de grade sau chiar de mâna, întoarcerea produsului pe dos și chiar folosirea unui săculeț protectiv.

8. Sunt recondiționabile

Deși nu de multe ori ne gândim prea mult la viitorul unui produs pictat atunci când îl achiziționăm, vestea bună este că sunt recondiționabile. Să luăm un exemplu concret. Să spunem că ai ales hanoracul „YOUR OPINION”, îl comanzi și îl personalizezi al tău, alegi șnurul, culoarea accesoriului și ajunge la tine. Îl prețuiești și îl porți constant și la un moment dat observi că pictura începe să dispară. Nici o problemă, aceasta se poate recondiționa. Desigur, procedeul este diferit de la un produs la altul, dar este realizabil. Poți apela la echipa Fuyor pentru modelele mai complicate sau o poți transforma într-o activitate distractivă de week-end. Din experiență personală, păstrate și spălate corespunzător produsele pictate au o viață lungă de până la 7 ani.

9. Îmbunătățesc starea de spirit a purtătorului

Dacă trebuie să te îmbraci formal pentru serviciu, odată ce ajungi acasă și îți iei hanoracul, vei experimenta o schimbare de bine în starea ta. Nu numai că un hanorac vă va ajuta să vă relaxați, vă va menține confortabil și va oferi lejeritate în mișcare pentru orice activitate, dar aduce cu el și vibrații pozitive. Purtat în public, va atrage multe priviri, iar complimentele sunt recunoscute pentru modificarea stării de bine. Cel mai mare avantaj al unui produs decorat prin pictură este povestea unică pe care o poartă. Fiind o oglindire a personalității tale, îl vei purta mereu cu drag și asta te va face să te simți bine.  

10. Sunt perfecte pentru orice activitate

Hanoracele în general sunt grozave și adecvate pentru o gamă largă de activități. De la dormit la drumeții, de la gimnastică la alergare sau doar pentru a vă ghemui sub o pătură în fața televizorului. Nimic nu întrece felul în care un hanorac se va potrivi în viața ta de zi cu zi. El va fi cu atât mai mult mai îndrăgit în garderoba ta cu cât reprezintă o ieșire din anonimat, o abatere de la uniforma cotidiană și o exprimare artistică inedită.

Lista poate continua! Hanoracele pictate înseamnă atât de multe lucruri pentru fiecare deținător, încât ar fi imposibil să le acoperim pe toate. Ele poartă povești frumoase ascunse în țesătura lor și considerăm că este un obiect vestimentar aproape obligatoriu pentru fiecare garderobă.

Hanoracele pictate Fuyor sunt confortabile, călduroase și îți oferă libertate de mișcare și exprimare. Ele sunt realizate din materiale premium de cea mai bună calitate și prezente într-o gamă largă de culori și stiluri, personalizabile pe gustul tău. Mai mult! Echipa Fuyor poate realiza picturi textile direct pe hanoracul deja deținut. Așa că, dacă nu ai deja unul, ce aștepți?