You are currently viewing Tricouri pictate –  7 idei de ținute

Tricouri pictate –  7 idei de ținute

Tricouri pictate: care sunt cele mai îndrăgite ținute? Iată mai multe informații!

Cunoscut încă din secolul anterior ca parte din uniforma militară sau lenjerie de corp, tricoul a devenit cunoscut publicului larg în anii 50 și a căpătat popularitate la nivel internațional în mai puțin de o decadă. Astăzi, tricoul este pe departe una dintre cele mai comercializate produse de către brandurile de haine și parte din cotidian. Indiferent de vârstă, naționalitate sau gen, toți avem în sifoniere un minim de 3 tricouri.  Motivele sunt simple și evidente, iar modelele și culorile disponibile sunt infinite. Noi tehnici de imprimare și decorare a acestora s-au dezvoltat în ultimii ani și a găsi în această mare de modele tricoul preferat este deja o provocare pentru mulți.

Dintre toate modelele disponibile, tricoul pictat este pe departe cel mai creativ și îndrăgit. Pentru noi, echipa Fuyor, tricourile pictate sunt mult mai mult decât o simplă piesă vestimentară, ele sunt o formă de artă purtabilă și unul din motivele pentru care am lansat platforma online, suntem pur și simplu îndrăgostiți de ele. Sub acțiunea pensulei, orice tricou poate deveni o exprimare vizuală a personalității, iar barierele creativității nu sunt restricționate decât de imaginația creatorului. În culori îndrăznețe sau diafane, cu modele distractive sau tematice, orice este posibil atunci când îți pui creativitatea la contribuție.

În acest articol ne-am propus să aducem în atenția voastră 7 idei de ținute inedite pe care le poți obține cu un tricou pictat. Hai să le parcurgem împreună!

O pată de culoare

Atunci când vrei să pui în valoare tricoul pictat ca piesă centrală a ținutei, alege un tricou lucrat într-o gamă de culori vesele și combină-l cu haine uni, preferabil într-o singură culoare. De exemplu, dacă toată ținuta este neagră alege un tricou de tipul – Desene pe asfalt sau unul din modelele colecției Măști Tradiționale. Sunt colorate, distractive și vor aduce un plus valoare ținutei, elementul principal fiind bucățica de artă pe care o porți.

În funcție de combinația aleasă poți alege un stil smart casual – sacou negru cu blugi negri și o încălțăminte lejeră. Adaugă o notă de eleganță cu un pantof stileto în una din culorile tricoului, sau, pentru bărbați, un accesoriu colorat, cum ar fi un ceas sau un pantof modern într-o linie simplă de design, dar într-o culoare îndrăzneață.

Feminină și elegantă

Tricourile pictate sunt o alegere inspirată atunci când sunt asortate cu o fustă creion uni și un pantof elegant sau chiar cu un pantalon office cu talie înaltă. Alege un model simplu într-o gamă coloristică ce poate fi ușor asortată unei manechiuri la culoare sau chiar nuanței de ruj, de exemplu – Floarea Vieții din colecția Țara Dacilor. Același efect wow îl poți obține cu un tricou pictat în culori diafane alături de fustă tulle jucăușă.

Contraste inedite

Dacă ai un look modern sau nonconformist, cum ar fi  tatuaje sau freză colorată, aparte, alege un tricou în contrast. Un exemplu drag nouă este „Acel ursuleț”- din colecția Copilărie românească. Desenul simplu fără prea multe culori va scoate în evidență expresia artistică existentă deja și va crea un contrast inedit ce sigur îți va aduce multe complimente.

De sezon

Indiferent de ocazie, un tricou pictat pe tema sărbătorii este mereu o idee bună. Dacă urmează să mergi la o petrecere de Crăciun poți crea o ținută lejeră, dar adecvată oricărui eveniment cu un tricou tematic. În cazul în care vrei să il asortezi unui sacou sau hanorac un bun exemplu ar fi – „Christmas Owl”. Desenul centrat și într-o gamă simplă de culori va face ca ținuta ta să nu treacă neobservată. Dacă dorești să îl porți simplu, alege un tricou cu o pictură necentrată care va atrage atenția, recomandarea noastră – „Rudolf”.

Uniformă personalizată prin pictură

Dacă ai un eveniment sau doar dorești să îți pui brand-ul în valoare, ia în considerare personalizarea uniformelor angajaților prin pictură textilă. De la rochițe de campanie până la uniforme unicat, creativitatea și îndemânarea artiștilor Fuyor a fost pusă la încercare de mai multe ori și lăsăm în acest caz pozele să vorbească de la sine. Nu trebuie să vi tu cu ideea, doar povestește-ne puțin despre brand-ul tău și noi vom veni cu propunerile.

Tricorile pictate și călătoriile

Atunci când călătorești ai tendința de a te îmbrăca mai lejer pentru a fi confortabil. Asta nu înseamnă că nu poți totuși avea o ținută unicat deosebită. Recomandăm aici tricouri cu pictură realizată 365 de grade cum ar fi – „Orar” din colecția Copilărie Românească. Alegând un desen care urmărește linia corpului, desenul se va lăsa descoperit în pozele tale de călătorie, indiferent de unghiul din care faci fotografia. Astfel ieși din tiparul tricoului cu decorațiune doar pe față. Tricourile pictate 365 de grade au un caracter diferit ieșind din tiparul tricoului clasic, imprimat de regulă doar pe față.

Tricouri pictate supradimensionate

Oricare ar fi pictura ta favorită și gama de culori aleasă dacă alegi un tricou într-o mărime mult mai mare decât cea pe care o porți poți avea o piesă vestimentară extrem de versatilă. Un tricou supradimensionat poate fi chiar rochiță de plajă sau o pijama inedită pentru petrecerea cu fetele. Sincer, doar imaginația ta poate restricționa modurile în care un tricou pictat poate fi folosit. Fii liber în gândire și lasă frâu liber imaginației. 

În speranța că propunerile noastre vă vor inspira așteptăm și propunerille voastre.

La Fuyor, încurajăm creativitatea și susținem originalitatea, așa că așteptăm și propunerile voastre de design. Click aici – pentru a-ți crea propriul tricou.